Gebruiksvoorwaarden

  Gebruiksvoorwaarden
  Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik en/of downloaden van informatie - in welke vorm dan ook - van de website Atomic-gehoorbescherming.nl van Atomic Gehoorbescherming.

  Atomic-gehoorbescherming beoogt de bezoeker informatie te verstrekken over gehoorbescherming in de breedste zin des woords. Op de door Atomic-gehoorbescherming aangeboden producten zijn de voorwaarden van Atomic-gehoorbescherming van toepassing. Atomic-gehoorbescherming streeft naar een juiste informatievoorziening, maar garandeert niet dat de geboden informatie correct of altijd actueel is. Hoewel Atomic-gehoorbescherming de informatie op Atomic-gehoorbescherming met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo nauwkeurig, actueel en volledig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend.

  Hyperlinks
  De website van Atomic-gehoorbescherming bevat hyperlinks naar websites van andere dochters van Atomic Gehoorbescherming. Indien voor de gelinkte website van die betreffende dochter andere gebruiksvoorwaarden gelden, dan gaan die gebruiksvoorwaarden voor en hebben de onderhavige Gebruiksvoorwaarden een aanvullende werking. 

  Atomic-gehoorbescherming kan hyperlinks naar websites van partners van Atomic-gehoorbescherming en andere derden bevatten. Deze hyperlinks worden enkel voor het gemak en informatie van u als de gebruiker verstrekt. Atomic-gehoorbescherming is niet verantwoordelijk voor deze websites en het feit dat Atomic-gehoorbescherming deze hyperlinks opneemt betekent niet dat zij de inhoud van die websites goedkeurt.

  Uitsluiting van Aansprakelijkheid
  Atomic-gehoorbescherming sluit iedere aansprakelijkheid uit voor alle directe, indirecte en gevolgschade, schade uit welke hoofde dan ook ontstaan, voortvloeiend uit of verband houdend met het gebruik van Atomic-gehoorbescherming, in het bijzonder als gevolg van het gebruik van de informatie op Atomic-gehoorbescherming of als gevolg van het zoeken van toegang tot enige andere informatie middels hyperlinks naar derden vanaf Atomic-gehoorbescherming, dan wel door de tijdelijke onmogelijkheid om Atomic-gehoorbescherming te kunnen raadplegen.
   
  Klant is altijd zelf verantwoordelijk om te controleren of de oordoppen voldoende geluid reduceren en kan dus ook geen schade claimen i.v.m. gehoorverlies.

  Raadpleeg altijd een deskundige als u twijfelt aan de juiste werking van uw gehoorbescherming.

  © 2013 Atomic-Gehoorbescherming | typefouten en prijswijzigingen voorbehouden
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »