De beste oorkappen tegen de scherpste prijzen!

Oorkappen zijn een goede oplossing wanneer u het gehoor wilt beschermen tegen hinderlijk e/o schadelijk geluid. Wij bieden voor elk geluidsniveau een passende oorkap aan.

Lees meer
Alpine Muffy Baby Blue oorkap
Bescherm de oren van jouw baby of peuter met de Alpine Muffy Baby. Deze oorkap is geschikt voor baby's en peuters van 3 tot 36 maanden. De Alpine Muffy Baby oorkap voorkomt gehoorschade bij de allerkleinsten.
Alpine Muffy Baby Pink oorkap
Bescherm de oren van jouw baby of peuter met de Alpine Muffy Baby. Deze oorkap is geschikt voor baby's en peuters van 3 tot 36 maanden. De Alpine Muffy Baby oorkap voorkomt gehoorschade bij de allerkleinsten.
3M Peltor X1 gehoorkap
De 3M Peltor X1 gehoorkap met hoofdband heeft een gemiddelde demping van 27dB en is geschikt voor lichtere lawaaierige omgeving. De oorkap heeft een lichtgewicht design en goede pasvorm.
3M Peltor X2 gehoorkap
De 3M Peltor X2 gehoorkap met hoofdband heeft een gemiddelde demping van 31dB. De oorkap heeft een goede pasvorm, heeft lichtgewicht design en is makkelijk te reinigen.
SALE 3M Peltor X3 gehoorkap
3M Peltor X3 gehoorkap
De 3M Peltor X3 gehoorkap met hoofdband heeft een gemiddelde demping van 33dB. Goede akoestische bescherming, vooral tegen geluiden met veel lage frequenties.

€31,95 €28,95

Informatie
SALE 3M Peltor X4 gehoorkap
3M Peltor X4 gehoorkap
De 3M Peltor X4 gehoorkap met hoofdband heeft een gemiddelde demping van 33dB. Extreem lichte oorkap, eenvoudig te verstellen hoofdband en een heeft een uitstekend pasvorm.

€32,95 €29,95

Informatie
SALE 3M Peltor X5 gehoorkap
3M Peltor X5 gehoorkap
De 3M Peltor X5 gehoorkap met hoofdband heeft een gemiddelde demping van 37dB! Deze zeer hoge demping biedt het goede bescherming tegen hard geluid. Bestel voordelig online.

€38,95 €35,95

Informatie
SALE Peltor Optime 1
Peltor Optime 1
De Peltor Optime 1 SNR 27dB met hoofdband is in de AANBIEDING voor slechts € 19,25! Deze oorkap is bijzonder geschikt voor het lichte industrielawaai en heeft een comfortabele pasvorm.

€25,95 €22,95

Informatie
SALE Peltor Optime I | Opvouwbaar
Peltor Optime I | Opvouwbaar
De Peltor Optime I opvouwbaar heeft een SNR van 27dB(A)en is eenvoudig op te bergen. Deze gehoorkap hebben wij ruim op voorraad waardoor wij snel kunnen leveren. Deze oorkap is bijzonder geschikt voor het lichte industrielawaai en om te studeren.

€29,95 €25,95

Informatie
SALE Peltor Optime 2
Peltor Optime 2
De Peltor Optime 2 met hoofdband biedt een gemiddelde demping van 31 decibel gemeten over alle geluidsfrequenties. De 3M Peltor Optime 2 oorkappen hebben een optimaal draagcomfort.

€26,95 €24,95

Informatie
SALE Peltor Optime II | Opvouwbaar
Peltor Optime II | Opvouwbaar
De Peltor Optime II opvouwbaar heeft een SNR van 31dB en is eenvoudig op te bergen. Deze gehoorkap bestelt u nu voor slechts € 25,95 en is te gebruiken bij zowel veeleisende lawaaierige omgevingen als bij lage frequenties. Deze oorkap hebben wij ruim...

€27,95 €26,95

Informatie
SALE Peltor Optime 3
Peltor Optime 3
De Peltor Optime 3 gehoorkap met hoofdband biedt een zeer hoge demping (SNR 35dB). Deze 3M Peltor oorkap is speciaal ontwikkeld voor bijzonder lawaaierige omgevingen. Geniet van de rust aan uw gehoor wanneer u deze gehoorkap draagt.

€27,95 €24,50

Informatie
SALE Peltor Kid roze
Peltor Kid roze
De Peltor Kid oorkappen met hoofdband bestelt u voordelig bij Atomic-gehoorbescherming.nl! Het gehoor van kinderen is erg kwetsbaar. Schroom daarom ook niet om uw kinderen gehoorbescherming te laten dragen bij overmatig geluid. Deze oorkappen zijn sp...

€22,95 €20,95

Informatie
SALE Peltor Kid groen
Peltor Kid groen
De Peltor Kid oorkap met hoofdband nu in de AANBIEDING! Het gehoor van kinderen is erg kwetsbaar. Schroom daarom ook niet om uw kinderen gehoorbescherming te laten dragen bij overmatig geluid. Deze oorkappen zijn speciaal on....

€22,95 €20,95

Informatie
MSA Left/RIGHT Low gehoorkap
De MSA Left/RIGHT Low gehoorkap heeft een SNR van 21dB. Bij deze gehoorkap verschilt de linker gehoorbeschermer van de rechter waardoor ze beter passen.
MSA Left/RIGHT Medium gehoorkap
De MSA Left/RIGHT Medium oorkap is verkijgbaar in de kleuren blauw en wit. Deze gehoorkap is geschikt voor o.a. de bouw, bosbouw, landbouw, algemene industriële toepassingen.
MSA Left/RIGHT HIGH gehoorkap
De MSA Left/RIGHT HIGH gehoorkap heeft een SNR van 33dB. Dit type gehoorkap wordt o.a. gebruikt bij zware industrie, papierindustrie, vliegvelden. Bij deze gehoorkap verschilt namelijk de linker gehoorbeschermer van de rechter waardoor ze beter passe...
MSA Left-Right FM Radio gehoorkap
MSA Left / Right oorkap met radio. Stem af op je favoriete zender en blijf beschermd! Deze oorkappen kenmerken zich door hun asymmetrische en dus uitstekende pasvorm. De linker en rechter gehoorbeschermers verschillen van elkaar, zodat ze bete...
Peltor SportTac
De Peltor SportTac gehoorkap is geschikt voor jacht- en sportschutters.Deze oorkap geeft u optimale bescherming tegen die schadelijke decibellen. Daarnaast kunt u het volume van de te horen geluiden versterken of verzwakken.
Macks Schietsport oorkap cammouflage
Mack's schietsport oorkap met cammouflage kappen zijn lichtgewicht slanke oorkappen, volledig instelbaar en zijn voorzien van een gewatteerde oorkussens, gebruikers vinden ze zeer comfortabel.
Alpine Muffy kinderoorkap wit
De Alpine Muffy kinderoorkap is speciaal ontwikkeld voor kleine kinderoren en kan in veel lawaaiige situaties gebruikt worden, o.a. bij feesten, optochten, vuurwerk, auto- en motorraces en muziekconcerten
Alpine Muffy kinderoorkap roze
De Alpine Muffy gehoorkap voor kinderen is speciaal ontwikkeld voor kleine kinderoren en kan in veel lawaaiige situaties gebruikt worden, o.a. bij feesten, optochten, vuurwerk, auto- en motorraces en muziekconcerten
Alpine Muffy kinderoorkap blauw
De Alpine Muffy gehoorkap voor kinderen is speciaal ontwikkeld voor kleine kinderoren en kan in veel lawaaiige situaties gebruikt worden, o.a. bij feesten, optochten, vuurwerk, auto- en motorraces en muziekconcerten
Alpine Muffy kinderoorkap zwart
De Alpine Muffy kinderoorkap beschermt het gehoor van kinderen en verbetert de concentratie tijdens leren en leren thuis en op school.
Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »