Oordopjes

Gehoorbescherming nodig? Bij ons vindt u een compleet assortiment kwalitatief hoogwaardige gehoorbeschermers. Wij bieden oordopjes die niet alleen uw gehoor beschermen, maar ook storend geluid buitensluiten.

Gehoorbescherming is nodig bij te hard geluid van bijvoorbeeld muziek of windruis bij het motorrijden. Ook bieden wij speciale oordopjes die uw gehoor beschermen tijdens het zwemmen of douchen. Storend geluid daarentegen is niet direct schadelijk voor uw gehoor, maar kan u wel vermoeien of storen bij het lezen of studeren. Oordopjes kunnen u dan helpen bij het slapen, als u last heeft van een lawaaierige omgeving of snurkende partner. Oordopjes kunnen ook het reizen en vliegen veraangenamen, door het dempen van drukverschillen en monotone vermoeiende achtergrondgeluiden.

Diverse oordopjes beschikken over een speciaal geluidsfilter, welke speciaal ontwikkeld zijn voor geluidsdemping of -filtering. Afhankelijk van het gebruik en onderhoud gaan sommige oordopjes tot 2 jaar mee. Het voordeel van universele oordopjes is niet alleen dat ze een goede demping hebben, ze zijn ook nog eens goedkoop, van goede kwaliteit en direct verkrijgbaar.

Bestel daarom snel en eenvoudig bij ons uw oordopjes tegen een scherpe prijs en lage verzendkosten. 

Lees meer
Pagina 1 van 5
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »